Saxliftar

Latenkone har ett brett utbud av maskiner att sälja och hyra. Vårt företags verksamhet omfattar försäljning, uthyrning och import av maskiner, och även försäljning av utrustning som en växande del. Vi utför underhåll i vårt eget garage, så maskinerna är alltid i gott skick för arbete. Vi försöker erbjuda ett stort utbud av maskiner att sälja och hyra, och vi utökar också vår utrustning vid behov. Kolla in våra försäljnings- och uthyrningsmaskiner. Vi hanterar också en leverans med egen utrustning. Du hittar manliftar, grävmaskiner, lastare, solida och roterande teleskoplastare, valssar, gaffeltruckar och dumprar från vårt urval av arbetsmaskiner. Från vår lätta utrustning hittar du stamparer, generatorer, belysningsmaster, bärbara kompressorer, gräsklippare, siktskovel, bärbara distributionslådor och förlängningssladdar. Kom ihåg att kontrollera maskinens tillgänglighet hos en säljare, om maskinen är för uthyrning. Ring och be om mer information!


Saxliftar är personlyftare, som möjliggör en säker lyft uppåt. Små horisontella sträckor är möjliga beroende på saxliftens modell. Välj saxlift baserat på ditt syfte; mindre, batterifungerande saxlift är för inomhus, men du behöver robustare 4WD med stödben utomhus. När du väljer en saxlift, var uppmärksam på hur många människor som är tänkta att lyfta på en gång, eller behöver den lyftade personen mycket utrustning med sig. Scissorlifts specialitet är dess förmåga att röra sig och flyttas, även när plattformen är uppe. Vissa saxliftar kan till och med köras av den lyftade personen. Det gör arbetet effektivt, när övergångstiden kan minimeras.
Scissorlifts namn kommer från förmågan att packa lyftmekanismen för förvaring enkelt. Kolla in urvalet av saxliftar och kontakta oss om du behöver hjälp med att välja den bästa saxliften för dig. Du är också välkommen att besöka Tuuri och välja din favorit!

Latenkone har ett brett utbud av maskiner att sälja och…

Hakutulokset

IDProduktA
Työkorkeus
B
Tukijalat
C
Korikuorma
D
Käyttövoima
Paino
4373JLG 4394RT 4×415 mKyllä680 kgDiesel6600 kg
4880Haulotte Star 6 C tela-alustainen akkusaksilava5,8 m200 kg1175 kg

Visar alla 2 resultat