Atlas Copco E-Air Vagnkompressorer

Atlas Copcos E-Air VSD-kompressor samling är revolutionerande när det gäller prestanda, energieffektivitet och mångsidighet. Motor i E-Air VSD är ren, kompakt, energieffektivitet och riktigt tyst, och kompressorer är ledig att installera och använda. Inga utsläpp, överlägsen effektivitet, låg ljudnivå och plug-and-play-strukturera – du kan använda E-Air överallt. Minska driftskostnaderna med 50%.
Hjärtat i en E-Air VSD-kompressor är en permanentmagnetmoror med variabelt varvtal, en elmotor som ger oöverträffade effektivitetsfördelar och mycket låga bullernivåer.

Den integrerade permanentmagnetmotorn i E-Air H250 VSD är utvecklad av Atlas Copco och robust vid utomhustillämpningar. Motorn har lindningar impregnerade i harts, så den är helt skyddad mot vatten och damm (IP 66).

Den unika konstruktionen hos permanentmagnetmotorn och drivningen med variabelt varvtal resulterar i en eldriven mobil VSD-kompressor som är 50 % mer energieffektiv jämfört med en kompressor med fast varvtal vid dellast eller under obelastade förhållanden, vilket är de tillstånd som kompressorerna körs i under 90 % av livslängden. 

Atlas Copcos E-Air VSD-kompressor samling är revolutionerande när det gäller…

Hakutulokset