Energilagringssystem

ZBP och ZBE bara ta 1,5m2 platts, som betyder att de är 70% mindre än konventionell generator. Mindre storlek är möjlig med litiumjon batterier, och dem gör dem mångsidiga. Dessa effektiv energilagringssystem har livlängd över 40 000 timmar, som också betyder låg total kostnad.
Alla medium och stor energilagringsystem arbetar i hybridläge och också självständigt, exakt ZBP och ZBE är skapas för specifika användanden. På grund av dess storlek och kapacitet, de passar bra för avlägsena objekts telekommunikationsbehov, och de kan utjämn maximal användning och låg belastning. Dessa energilagringssystem kan också användas i utsläppsfri och högljudd miljö, var generatorer inte finnas. Förstås ZBP och ZBE kan också lagra energi från förnybara källor.
ZBC-modeller kan kombineras till förnybara källor, såsom solpaneler, för omedelbar eller senare användning. De fungera också som “hjärnan” i mikronätet, när de lagrar och opererar energi från olika källor och reglerar belastningen av mikronätkomponenter.

ZBP och ZBE bara ta 1,5m2 platts, som betyder att…

Hakutulokset