Koriin
Avoinna: Ma-Pe: 8.00 - 16.00
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Tuurintie 660
63610 TUURI

Latenkoneen käytetyt, alle 7 tonnin kaivinkoneet. Koneet kunnostettu ja huollettu. Asiantunteva huoltohenkilöstömme kunnostaa ja huoltaa maahantuodut koneet perusteellisen kuntotarkastuksen jälkeen. Huollon päätoiminnot ovat kuntotarkastus, puutteiden ja epäkohtien korjaus, maalaus ja yleinen siistiminen, määräaikaishuolto sekä lisävarustelu asiakkaan tarpeen mukaan. Meille on kunnia-asia luovuttaa asiakkaalle siisti, huollettu ja toimintavarma työkone.

Tutustu kaivinkoneisiin kotisivuillamme ja ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Järjestämme myös edullisen konerahoituksen, kysy lisää mikäli rahoitukselle olisi tarvetta.

 • Komatsu PC50MR PETOKSELLA VIETY LÖYTÖPALKKIO STOLEN

  Komatsu PC50MR PETOKSELLA VIETY LÖYTÖPALKKIO STOLEN 2007

  TÄMÄ KONE ON PETOKSELLA VIETY!!! Kone toimitettu asiakkaalle Kiveläntielle Sastamalaan. Mikäli sinu...

  TÄMÄ KONE ON PETOKSELLA VIETY!!! Kone toimitettu asiakkaalle Kiveläntielle Sastamalaan. Mikäli sinulla on jotain havaintoja tästä koneesta ilmoita niistä meille tai poliisille, kiitos. Ratkaisevasta vihjeestä luvassa rahallinen palkkio!! This excavator is STOLEN! If you have any information about it please let us know! Komatsun 5tn lyhytperäinen kaivinkone Indexator-pyörittäjällä ja probo-ohjauksella. S40 kauhankiinnitys. Lohkolämmitin, LED työvalot, majakka.

 • Yanmar SV17EX minikaivinkone

  Yanmar SV17EX minikaivinkone 2017

  Yanmar SV17EX Minikaivinkone. S-30/150 kallistuva pikaliitin, tyvitaitto ja puskulevy. LED työvalot,...

  Yanmar SV17EX Minikaivinkone. S-30/150 kallistuva pikaliitin, tyvitaitto ja puskulevy. LED työvalot, lämmin ohjaamo, hydraulisesti leviävä alavaunu. Tukeva kaivaa mutta näppärä pieniin ahtaisiin paikkoihin. Käyttöönotettu keväällä 2017, valmistusvuosi -15.

 • Yanmar VIO50-U kaivinkone

  Yanmar VIO50-U kaivinkone 2012

  Yanmar VIO50 kaivinkone. Indexator RT20 probo-ohjattu pyörittäjä S40 kiinnikkeellä. Kumitelat, tyvit...

  Yanmar VIO50 kaivinkone. Indexator RT20 probo-ohjattu pyörittäjä S40 kiinnikkeellä. Kumitelat, tyvitaitto, puskulevy. LED työvalot asennettu kuvien oton jälkeen. Luotettava Yanmar!