Koriin
Avoinna: Ma-Pe: 8.00 - 16.00
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Tuurintie 660
63610 TUURI

Atlas Copcon merkkiedustus Latenkoneelle syksyllä 2020.

Latenkone on saanut valikoimiinsa Atlas Copcon vaunukompressorit, generaattorit ja valomastot. Kyseessä on meidän historian ensimmäinen merkkiedustus, sillä toimintamme kivijalat ovat olleet käytettyjen koneiden kauppa ja maahantuonti sekä maanrakennuskoneiden kauhat ja lisälaitteet.
Tarjoamme täyden edustuksen sillä palveluumme kuuluu myynti sekä myös huolto, varaosat ja vuokraus. Huollot teemme omassa korjaamossa. Meillä on pitkä kokemus näistä, sillä yrityksen alkuvaiheista asti olemme maahantuoneet ja kunnostaneet vaunukompressoreita.

Pyrimme varastoimaan laajan valikoiman Atlas Copco tuotteita mutta toisaalta Atlas Copcon valikoimissa on niin paljon laitteita, että aivan kaikkea ei voida ottaa hyllyyn.
Myynnin lisäksi meille tulee myös vuokrakoneita täyttämään lyhytaikaisia tarpeita. Vuokraamalla voimme myös täydentää myyntiä niin, että vuokrakone voidaan toimittaa asiakkaalle välittömästi, jos vaikka asiakkaalla on ostetun koneen suhteen erityistoiveita ja sitä joudutaan odottamaan tehtaan tuotantolinjalta.

Tutustu valomastoihin. Vaunukompressoreihin pääset tästä ja generaattorit löydät täältä. Soita ja kysy lisää.

Järjestämme myös edullisen konerahoituksen, kysy lisää mikäli rahoitukselle olisi tarvetta.

 • Atlas Copco HiLight E3+ EVO valomasto

  Atlas Copco HiLight E3+ EVO valomasto

  Atlas Copco HiLight E3+ on joustava valaistusratkaisu, jonka voi kätevästi kytkeä mihin tahansa virt...

  Atlas Copco HiLight E3+ on joustava valaistusratkaisu, jonka voi kätevästi kytkeä mihin tahansa virtalähteeseen, kuten varavoimaan, sähkögeneraattoriin tai suoraan sähköverkkoon. 7m masto, 4x160W ledvalaisinta takaavat hyvän valotehon ja pitkän käyttöiän.

 • Atlas Copco HiLight H5+ valomasto

  Atlas Copco HiLight H5+ valomasto

  Atlas Copco HiLight H5+ on joustava valaistusratkaisu, jonka pieniruokaisella (0.5l/h) Hatz:n diesel...

  Atlas Copco HiLight H5+ on joustava valaistusratkaisu, jonka pieniruokaisella (0.5l/h) Hatz:n diesel moottorilla valaiset jopa 5 000 m2:n alueen ja tuotat keskimäärin 20 luksin valotehon. 4x350W ledvalaisinta takaavat hyvän valotehon ja pitkän käyttöiän. Masto nousee automaattisesti reiluun 8m, Ohjelmoitava viikkokello, Säädettävät tukijalat, Tieliikenne varustus. Nyt huikea nettotarjous 13900€/kpl 4 kpl erä!!

 • Atlas Copco HiLight V3+ valomasto

  Atlas Copco HiLight V3+ valomasto

  Atlas Copco HiLight V3+ on joustava valaistusratkaisu, jonka voi kätevästi kytkeä mihin tahansa virt...

  Atlas Copco HiLight V3+ on joustava valaistusratkaisu, jonka voi kätevästi kytkeä mihin tahansa virtalähteeseen, kuten varavoimaan, sähkögeneraattoriin tai suoraan sähköverkkoon. 5.1m masto, 4x120W ledvalaisinta takaavat hyvän valotehon ja pitkän käyttöiän.