Koriin
Avoinna: Ma-Pe: 8.00 - 16.00
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Tuurintie 660
63610 TUURI

Energiakourat ovat monikäyttöisiä ja nopeasti käyttöönotettavia lisälaitteita kaivinkoneisiin, joilla on tarkoitus tehdä esimerkiksi energiapuun korjuuta ja kuormausta. Energiakouralla onnistuu koko korjuuprosessi: koura tarttuu puuhun, katkaisee sen ja kaataa kuormausvalmiiksi. Voit käyttää samaa kouraa myös kaadettujen puiden lastaamiseen, jolloin säästyt lisälaitteen vaihdolta työvaiheiden välissä. Laadukas energiakaura on kestävä ja laadukas, kuten myös hyvä valinta haastavampiinkin olosuhteisiin.

Tutustu valikoimaamme ja valitse energiakoura, joka sopii tarvitsemaasi käyttöön ja käyttämääsi koneeseen. Myymme energiakouria useassa koossa, jotta työtehon voi mitoittaa juuri oikein. Mikäli tarvitset apua sopivan energiakouran valintaan, ota yhteyttä myyntiimme tai tule paikan päälle myymälään tutustumaan laitteisiin!

Alla olevia tuotteita on varastossa 11 kpl.

 • Ponsse S15 Energiakoura

  Ponsse S15 Energiakoura

  Käytetty omavalmisteinen energiakoura / giljotiini koura. Rakennettu Ponsse S15 ajokoneeseen koneen ...

  Käytetty omavalmisteinen energiakoura / giljotiini koura. Rakennettu Ponsse S15 ajokoneeseen koneen omasta kourasta. Sisään vedettävä giljotiini terä eli samalla kouralla onnistuu myös kuormaaminen. Paino 340kg. Voin lähettää whatsapilla videon kun koura on toiminnassa. Sijaitsee Tuurissa. Myydään Aimix osk:n puolesta koko yrityksen kalusto kuoleman tapauksen vuoksi. Tiedustelut ja kysymykset suoraan Lasse Saarenpää 0400-368103

 • TMK keräävä energiakoura S-45

  TMK keräävä energiakoura S-45

  TMK keräävä energiakoura jatkopuomilla 5-20 ton koneeseen. Ainutlaatuinen rakenne. Todella nopea ja ...

  TMK keräävä energiakoura jatkopuomilla 5-20 ton koneeseen. Ainutlaatuinen rakenne. Todella nopea ja jouheva käyttää. Katso hakkuutyömaa videot valmistajan kotisivuilta. Katkaisu ja keruukäpälä tarvitsee koneesta vain yhden kaksisuuntaisen lisähydrauliikan. Yksinkertaisen ja vankan kotelopalkkirakenteen ansiosta (Hardox) soveltuu käytettäväksi useassa konekokoluokassa. Kouran maksimi avauma 70cm, katkaisee jopa 30cm puun.