Tuoteryhmät

Tilaus-ja sopimusehdot

Toimitustavat

Toimitustavaksi on valittavissa joko nouto tai Kaukokiidon rahti. Jos valitset noudon Tuurista, voimme nostaa tuotteet kyytiin. Ajettaville koneille on käytössä asfaltoitu lastauslaituri ja alumiiniset 3,5m / 7ton ajorampit. Sovi noudosta etukäteen myyjän kanssa. Latenkoneella on sopimukset Kaukokiidon ja Kiitolinjan kanssa sekä yhteistyötä eri lavettiyritysten kanssa, joten pystymme tarjoamaan toimitukset edullisesti.

Myyntialue

Verkkokaupasta on mahdollista ostaa tuotteita ainoastaan Suomeen. Myymme tuotteitamme myös muihin EU-maihin ja EU:n ulkopuolelle. Jos olet tilaamassa Suomen ulkopuolelle, otathan yhteyttä 0400 368 183 tai myynti@latenkone.fi. Ulkomaiselta asiakkaalta tarvitsemme tarkat laskutustiedot sekä yrityksen voimassa olevan VAT numeron. VAT numeron tunnistamisen jälkeen kirjoitamme kauppalaskun verottomana, ALV 0%. Kauppalasku tulee olla kokonaisuudessaan maksettuna ennen tuotteiden noutoa. Tarvittaessa voimme järjestää kuljetuksen Pohjoismaihin sekä Baltiaan.

EU:n ulkopuolisille asiakkaille hoidamme tarvittaessa myös tuotteiden vientimenettelyn:

Laadimme vienti-ilmoituksen ja tarvittavat tullausasiakirjat.

Toimituskulut

Tilauksiin lisäämme toimituskulut riippuen valitusta tuotteesta ja toimitustavasta. Verkkokaupan tuotteiden lopulliset toimituskulut näkyvät kassalla.

Toimitusaika

Varastotuotteet lähtevät Latenkoneelta pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä. Tilattavien tuotteiden toimituksesta sovitaan erikseen. Jos sinulla on kiire tilauksen kanssa tai haluat varmistaa tarkan toimitus- tai noutoajan, otathan yhteyttä 0400 368 183 tai myynti@latenkone.fi.

Asiakas on velvollinen tarkistamaan tuotteen heti sen saavuttua perille. Viallisen tuotteen palautusasioissa ja kuljetusvaurioissa ota yhteyttä Latenkoneelle. Kaikista palautuksista on aina sovittava etukäteen Latenkone Oy:n kanssa.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti :

Sähköpostilla osoitteesta myynti@latenkone.fi tai puhelimitse numerosta 0400 368 183.