Varavoimageneraattorit

Latenkone on saanut valikoimiinsa Atlas Copcon vaunukompressorit, generaattorit, varavoimageneraattorit ja valomastot. Kyseessä on meidän historiamme ensimmäinen merkkiedustus, sillä toimintamme kivijalat ovat olleet käytettyjen koneiden kauppa ja maahantuonti sekä maanrakennuskoneiden kauhat ja lisälaitteet.
Tarjoamme täyden edustuksen, sillä palveluumme kuuluu myynti sekä myös huolto, varaosat ja vuokrausHuollot teemme omassa korjaamossamme.

Varavoimageneraattorit on suunniteltu kiinteisiin asennuksiin. Kaikissa varavoimageneraattoreissa ei ole kiinteitä pistokkeita, joten kytkentä täytyy tehdä suoraan generaattorista keskukseen. Valikoimasta löytyy varavoimageneraattoreita 20kW-150kW. Generaattoreiden vakiovarusteisiin kuuluu päävirtakytkin, letkulämmitin termostaatilla ja automaattiakkulaturi.  Varavoimageneraattoreihin on saatavissa kytkentäbokseja, joiden avulla saadaan generaattori käynnistymään ja sammumaan/ automaattisesti sähkökatkon sattuessa. 

Soittamalla saa lisätietoja. Järjestämme myös edullisen konerahoituksen, kysy lisää mikäli rahoitukselle olisi tarvetta.

Latenkone on saanut valikoimiinsa Atlas Copcon vaunukompressorit, generaattorit, varavoimageneraattorit ja valomastot. Kyseessä…

Hakutulokset

Näytetään kaikki 14 tulosta