Siipihöyläkauha

FMG siipihöyläkauha – uutuus Latenkoneella

FMG fybrid siipihöyläkauha on tämän tulevan talvikauden uutuus Latenkoneella. FMG hybrid siipihöyläkauhassa yhdistyvät siipilumikauhan sekä polannehöylän ominaisuudet. Kauhan etuosassa on normaali hammasterä ja polanteen poisto tapahtuu kauhan taka-osalla, joka on aavistuksen avoin ja toimii kuin juustohöylä. Kauhaa käytettäessä siipilumikauhana, höyläterä ei ota maahan. Kun kauhaa kallistaa taaksepäin niin, että huulilevy nousee maasta, alkaa kauhan takaosassa oleva höyläterä poistamaan polannetta. Kauha höylää irtoavan lumen suoraan kauhan sisälle, josta lumi on näppärä kipata suoraan penkkaan tai kuormaan.

FMG valmistaa sekä lisäsiivillä olevia malleja, että ilman lisäsiipiä olevia kauhoja. Latenkoneella olevat kauhat on siivellisiä höyläkauhoja. kotisivuilla on valittavissa myös muita ominaisuuksia kauhoihin.

Tutustu siipihöyläkauhoihin lisää Latenkoneen sivuilla tästä tai tule tänne Tuuriin paikan päälle ihmettelemään näitä lisää. Mekin tutustuimme kauhoihin koko porukalla ja täytyy sanoa, että on nämä komeita kauhoja.

katso kaikki talvityölaitteet sesonkiin tästä

Tuoteosastot